zorg

Een helende omgeving in groene setting

ISALA ziekenhuis/ REESTDAL revalidatie

Meppel, Nederland

Een helende omgeving in groene setting, dat is het resultaat van het nieuwe onderkomen voor ziekenhuis Isala (Diaconessenhuis) en Zorggroep Noorderborg (Reestdal Revalidatie) in Meppel. Een krachtig ontwerp van Vakwerk architecten waarin rekening is gehouden met de zorg van de toekomst.

In opdracht van Trebbe, Dura Vermeer en Engie realiseerde wij diverse meubelen voor het ziekenhuis en revalidatiecentrum. Dit in samenwerking met Vakwerk architecten voor een optimale vertaling van het ontwerp naar het gewenste interieur.

Het is een groot complex opgedeeld in diverse ruimtes, waaronder een apotheek, ontvangsthal, verblijfruimtes, grand café, patienten- en behandelkamers.

Met een uitgebreid scala aan meubels, waaronder balies, pantry’s, zit- en wachtbanken, scheidingswanden en bedwandpanelen, medische goten, stilteschermen, akoestisch wandbekleding en verstelbare keukens.

Redie verzorgde zowel engineering, productie als montage van het krachtige interieurontwerp van Vakwerk architecten.

Het project laat zich typeren door een sterke werkvoorbereiding waarin jong en oud, techniek en de kennis van materialen zijn samengekomen.

 

Werkzaamheden
Engineering, productie & montage

Betrokkenen
Bouwcombinatie Trebbe Dura Vermeer Engie v.o.f. (TDE)
Tim van Beurden (Vakwerk architecten)
Leon van der Velden ( Fotograaf interieur)
Melanie Samat (Fotograaf interieur)
Egbert de Boer (Fotograaf exterieur)

Bijzonderheden
Modulair ontwerp in engineering, productie en montage

Delen:

“Zoals voor het gehele project en ontwerp- & bouwproces gold, zijn wij óók erg tevreden met de samenwerking met Redie, omdat iedereen open stond voor de ideeën en expertise van de ander, om zo echt in gezamenlijkheid tot het beste eindresultaat te komen”

Tim van Beurden
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.