home > projecten > retail non food: Rituals home and body cosmetics in Nederland

Rituals home and body cosmetics in Nederland — Retail non food

Interieurbouw voor grote winkelketen in Nederland

Rituals is op dit moment een bekend merk in de winkelstraten. Rituals ontwikkelt producten van hoge kwaliteit die lichaam en ziel verrijken. De missie van Rituals is simpel: Met een beetje extra aandacht voor de kleine genoegens in het leven, transformeer je dagelijkse routines in mooie rituelen. Deze gedachte is uitgewerkt in het interieur door te werken met materialen zoals hout van zichtbare zware kwaliteit. Het interieur is nu kenmerkend voor Rituals; kwaliteit, aandacht, focus op presentatie van alle verschillende Rituals producten, sfeer en passend in de missie van Rituals.

Kwaliteits merk verwerkt in interieur

Het branding concept van Rituals is volledig uitgewerkt in de vele speciaalzaken. Door de duidelijke overzichtelijke producten indeling en routing in de winkel is de kans op extra aankopen groter. Door het creëren van een huiselijke sfeer met kwaliteit voelt de Rituals bezoeker zich in deze ambiance meteen prettig.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor Retail non food interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.rituals.com
download: projectleaflet

terug
Toletto Maranon Amsterdam L'Oréal flagship City Box Den Bosch Rituals Headquarters SO.CAP. Hairextentions ETOS Brilmeubel 2TheLoo De Meisjes van Blauw


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn