home > projecten > retail food beverage concepts: Einstein Kaffee te Antwerpen

Einstein Kaffee te Antwerpen — Retail food & beverage concepts

Interieurbouw voor coffee horeca zaak in Antwerpen, België

Een concept uitgewerkt bij Einstein Kaffee. Door te werken met materialen zoals houten toonbanken en houten vloeren in koffiekleuren, is er een duidelijk erkende coffeeshops ontstaan. De bezoeker ziet direct dat men verschillende soorten koffie kan nuttigen. Einstein Kaffee is een begrip in Duitsland en België. Het interieur is kenmerkend voor deze horeca zaak gericht op een koffie moment; toegankelijk, snelle service, warme sfeer, merkgericht maar toch passend in de omgeving van de stad Antwerpen, Vlaanderen.

Brandingconcept voor interieur Einstein Kaffee

Einstein Kaffee heeft een brandingconcept voor haar franchise horeca zaken. Door een duidelijk overzichtelijke indeling opgebouwd in de koffiekleuren van het merk, is de ambiance van de coffeeshop rustig. Alles is met hoge kwaliteit en zorg afgestemd, passend bij het merk Einstein Kaffee.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor interieur in Benelux. De concept ideeën van de franchisenemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.einstein-coffeeshops.com
download: projectleaflet

terug
Crielaard Snoepwaren NS Kiosk Nederland Stations Huiskamer NS Whyn Tilburg Monkey Coffee Einstein Kaffee Berlin Yam Yam To Go Monop'station France Tankstation Staelens Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn