home > projecten > horeca: Cafetaria Vierrijk Eindhoven

Cafetaria Vierrijk Eindhoven — Horeca

Cafetaria Vierrijk Eindhoven: ijzig koel en uitnodigend warm

Eindhovens jongste wijk Meerhoven telt vier ‘woonrijken’. Cafetaria Vierrijk in het gloednieuwe winkelcentrum biedt alle inwoners een combinatie van snacks, schepijs, broodjes en kleine maaltijden. Redie ontwikkelde in samenwerking met Culi-Nova een compleet nieuwe, moderne en tegelijk warme zaak die letterlijk met glans geslaagd te noemen is.

Wit, zilver, zwart en olijfgroen voeren de boventoon in Vierrijk, dat is verdeeld in een afhaalgedeelte en een uitnodigend zitgedeelte met 34 plaatsen. De strakke counter valt op door de hoogglans HPL snackvitrine. In niets doet deze meer denken aan de oude counter uit de tijdelijke behuizing van de cafetaria, dankzij de hoogglans omtimmering. Het patroon loopt vrijwel naadloos over in dat van de PVC-vloer. Het werkgedeelte achter de counter is voorzien van rubberen tegels, zodat er slipvrij kan worden gewerkt.

Zilver

De kleurige visual op de zijwand maakt nieuwsgierig naar de inhoud van de schepijsvitrine. Die is bewust in zilverkleur uitgevoerd: bezoekers zien direct dat hier een afwijkend product verkrijgbaar is. Het zilver komt terug in de gecapitonneerde lange zitbank en in de achterwand van Pyrasied. Het blad van 12 mm wit Corian, veelzijdig en duurzaam, vormt een mooi geheel met de rest.

Jaren vijftig

Een open lamellenwand scheidt het ‘koele’ afhaalgedeelte met het warme zitgedeelte. De olijfgroen met zwarte banken, stoelen en krukken, de houten tafels en de opvallende visuals van onder meer het Vrijheidsbeeld zorgen voor een knipoog naar de Amerikaanse diners uit de jaren vijftig. Maar dan wel helemaal van deze eeuw.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor horeca interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.cafetariavierrijk.nl
download: projectleaflet

terug
Vascobelo V-bar Restaurant BijQunis Brasserie 1600 Middelburg Francesca's keuken Volendam Entree Muziekcentrum van de Omroep Simply Asian Uithoorn The Gallery Kitchen ouml;ner Company Restaurant Spirit Cafetaria Vierrijk Restaurant Zilt & Zoet Plaza Deventer Kwalitaria XL Trattoria Senza Nome Restaurant Vito Alkmaar

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn