Susan Vermeer

Susan Vermeer Interieurarchitect is gespecialiseerd in renovatie- en interieurprojecten. Renovaties voor bestaande woonhuizen, van tussenwoning tot langgevelboerderij of villa. Of de verbouwing of herinrichting van 1 of enkele leefruimtes tot de volledige renovatie van het gehele pand. Daarbij hoort uiteraard ook het interieurontwerp. 


Susan Vermeer is gespecialiseerd in renovatie- en interieurprojecten. Zo kunt u bij Susan terecht voor renovatie van bestaande woonhuizen, van tussenwoning tot langgevelboerderij of villa. Dat kan de verbouwing of herinrichting van 1 of enkele leefruimtes zijn tot de volledige renovatie van het gehele pand. Daarbij hoort uiteraard ook het interieurontwerp.

Bij de ontwerpen van Susan Vermeer zijn een goed doordachte indeling en routing bepalend voor het ontwerp van een interieur, dit geheel gebaseerd op de leefomstandigheden van de bewoners. Belangrijk daarbij zijn zichtlijnen en lichtinval en bovenal de ruimtelijke beleving. Susan streeft naar perfectie, heel belangrijk daarbij zijn mooie details. Dit zit hem in geraffineerde materiaalkeuze, gebruik van pure materialen en respectvol omgaan met de historie van een pand.

Susan haalt haar inspiratie uit het zien en bezoeken van mooie en bijzondere plekken op deze aardbol en regelmatige beursbezoeken in o.a. Milaan, Londen en Stockholm.

Susan Vermeer en Redie Interieurs werken sinds 2018 samen. Een voorbeeld van deze samenwerking is interieurprojecten verzorgd voor Villa JJ, Villa HS & jaren 80 woonhuis.


Naar de website

Meer weten over samenwerken met Redie?