particulieren

Materialisatie van interieurwensen

Villa JJ

Nederland

In samenwerking met interieurarchitect Susan Vermeer heeft Redie voor Villa JJ de living, slaapkamer en een badkamer mogen voorzien van een volledig maatwerk interieur. Susan Vermeer heeft de ontwerpen gemaakt waarna Redie de engineering, productie en installatie heeft verzorgd.

In de living is een witte kastenwand gemaakt van het materiaal HPL.
Het ontwerp en materiaalgebruik zorgen voor een strakke en moderne look. De kastenwand bestaat voornamelijk uit kasten met greeploze deuren.
Het strakke meubel biedt veel bergruimte. Zo bevat een van de kasten bijvoorbeeld de tv, die door de greeploze deur is wegwerkt als deze niet in gebruik is. Aan de onderzijde van de kast is een horizontale uitsparing gemaakt die ruimte biedt aan accesoires.

Op basis van de wensen van de opdrachtgever heeft Redie daarnaast een badkamermeubel gerealiseerd. Het lange wastafelmeubel is uitgevoerd in eiken fineer. De lange lijnen en het moderne materiaal zorgen voor een strakke en luxe uitstraling. De wasbak, die uit een stuk is gemaakt, is van het materiaal HI-MACS.

Een verkleinde versie van het wastafelmeubel komt terug in de slaapkamer. In diezelfde ruimte is achter een kastenwand een werkplek verscholen.
Deze werkplek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de kastenwand in de living (HPL), voor een eenduidige uitstraling in de hele villa.

Werkzaamheden
Engineering, productie & installatie

Betrokkenen
Susan Vermeer

Bijzonderheden
Divers materiaalgebruik. Werkplek geïntegreerd en verborgen in kastenwand.

Delen:
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.