home > interieurinrichting > Retailconcept

Retailconcept

Innovatief concept voor retailconcept

Het interieur is het visitekaartje van uw winkel, merk, bedrijf of organisatie. Het laat zien waar u voor staat. Het retailconcept kan zelfs doorslaggevend zijn voor het succes. Het zijn vaak de details die de kwaliteit van het retailconcept bepalen. Elke ruimte beïnvloedt een bezoeker in zijn of haar gedrag. Redie ontwikkelt het retailconcept in de retail food en non-food, beverage, zorg, wooncorporaties en horeca. Als strategisch vormgever, producent en realisator bedienen wij onze opdrachtgevers met een innovatief concept voor het interieur.

Bezoekersgemak

Door onze open visie en goed luisteren naar de opdrachtgever en haar markt, verhogen wij het bezoekersgemak van elk retailconcept. Met de juiste creativiteit, vormgeving, techniek en routing ervaart een bezoeker een gevoel van welbevinden, ondersteuning en inspiratie uit de winkelinrichting. De ontwikkeling van een retailconcept op maat, dat het bezoekersgedrag beïnvloedt en het bedrijfsresultaat voor de opdrachtgever verhoogt.

Optimale flexibiliteit

Eenvoud is hier niet alleen een teken van kwaliteit, maar ook van flexibiliteit. Het retailconceptwordt niet alleen op maat van uw zaak gemaakt, maar biedt ook de mogelijkheid om zo flexibel mogelijk te voldoen aan de eisen op piek- en dalmomenten en aan de individuele medewerkers. De inrichting is afgestemd op het optimale flexwerken.

Wilt u een winkelelement dat u flexibel kunt inzetten en dat helemaal op maat is gemaakt voor uw retailconcept, uw assortiment en uw klanten? Redie denkt met u mee en ontwerpt een maatwerk element dat uw verwachtingen overtreft.

Meer informatie?
 Switch me! Bel mij terug redie Robert van Beckhoven Monkey Coffee Tilburg Redie Totaalinrichting B.V. Muziekcentrum van de Omroep Francesca's keuken Paulissen boulangerie Maastricht IJssalon Luciano Wassenaar Yam Yam To Go Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn