home > interieurinrichting > Interieurdesign

Interieurdesign

Ontwikkeling interieurdesign

Samen met haar opdrachtgevers wil Redie Interieurs een missie met een duidelijk doel bereiken. Namelijk de ontwikkeling van een interieurconcept/design, dat het bezoekersgedrag beïnvloedt en het bedrijfsresultaat voor de opdrachtgever verhoogt. Met onze specifieke kennis in Interieurconcept/design, het tonen van lef in onze ontwerpen en het bouwen aan een vertrouwensrelatie met onze klanten, zijn wij een toonaangevend bedrijf in de markt van interieurconcept/design.

Mix van creatieve vormgeving

Als strategisch vormgever, producent en realisator bedient Redie zijn opdrachtgevers met een uitgekiend interieurconcept/design. In elk concept staan sfeer, beleving en emotie centraal. De mix van creatieve vormgeving, techniek, routing en logistiek verhoogt uw bedrijfsresultaat. Redie Interieurs realiseert meerdere interieurs voor nieuwe projecten in Nederland op maat voor winkels in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieurconcept/design.

Sfeer, beleving en emotie

Redie Interieursconcept realiseert complete interieurconcepten voor onder meer het onderwijs, de medische zorg, fitnesscentra, kantoren, ontvangstruimten, vergaderruimten en openbare binnenruimten. We werken samen met interieurarchitecten die het interieurdesign/concept voor u verzorgen. Productie van al het maatwerk meubilair gebeurt met uiterste precisie. Redie ontwikkelt interieurconcepten/design in retail, food en non-food, beverage, zorg, wooncorporaties en horeca. In elk concept staan sfeer, beleving en emotie centraal.

Nieuwe uitstraling

Strakke lijnen, lichte tinten, natuurlijke materialen en optimale flexibiliteit: het interieurdesign/concept sluit altijd aan bij de klant. De verschillende visuals in een interieur kunnen naar wens eenvoudig worden vervangen, zodat je bijvoorbeeld per seizoen het interieurdesign/concept een heel nieuwe uitstraling kunt geven. Elke ruimte beïnvloedt een bezoeker in zijn of haar gedrag. Met de juiste creativiteit, design, techniek en routing ervaart een bezoeker een gevoel van welbevinden, ondersteuning en inspiratie.

Meer informatie?
 Switch me! Bel mij terug redie Robert van Beckhoven Monkey Coffee Tilburg Redie Totaalinrichting B.V. Muziekcentrum van de Omroep Francesca's keuken Paulissen boulangerie Maastricht IJssalon Luciano Wassenaar Yam Yam To Go Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn