home > interieurinrichting > Interieur bakkerij

Interieur bakkerij

Bakkerij interieur van Redie: warm, ambachtelijk en flexibel

Een warm welkom, dat is wat klanten in een bakkerij interieur van Redie krijgen. Daarnaast kenmerken bakkerij interieurs van Redie zich door het uitgekiende ruimtegebruik en de natuurlijke mix van bediening en zelfbedieningsmogelijkheden. Producten springen extra in het oog door bijvoorbeeld te spelen met de achterwand. Zo krijgt ook een eenvoudige winkel een grote uitstraling.

Wilt u een luxe bakkerij interieur met bijvoorbeeld een sandwichbar, zitgelegenheid voor koffie en gebak  of juist een kostenefficiënte oplossing voor een extra verkoopfiliaal? Redie ontwikkelt een interieur voor uw bakkerij dat past bij uw winkel. Bijvoorbeeld met naar wens een counter uit één stuk of juist uit flexibel toe te passen modules. Inclusief vitrines, (koel)apparatuur en afbakmogelijkheden.

Perfect binnenklimaat

De eigenschappen en afmetingen van het pand zijn voor Redie een inspiratie voor het beste bakkerij interieur. Laat u verrassen. Om de pieken en dalen in aantallen klanten gedurende de dag op te vangen kan Redie diverse oplossingen ontwikkelen waarmee u uw bakkerij interieur naar wens ruimer of juist iets kleiner kunt maken. Ongeacht of u een oud of een nieuw pand heeft, kan Redie ook zorgen voor een perfect binnenklimaat, onder meer met een ontvochtigende airco.

Warm LED-licht

De productpresentatie staat centraal in een bakkerij interieur van Redie, bijvoorbeeld door gebruik te maken van contrasterende kleuren. De klant voelt zich welkom in een omgeving die zowel het ambacht recht doet als past bij de modernste eisen. Het gebruik van LED-verlichting en andere technieken in de koelvitrines geven de klanten een beter zicht op de producten. Met LED kan inmiddels ook een warm effect worden bereikt, voor de gewenste uitstraling in het bakkerij interieur.

After sales

Redie ontwikkelt een bakkerij interieur dat bijdraagt aan de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Professioneel vakmanschap met passie voor perfectie. Ook nadat we uw project hebben afgerond kunt u daarop rekenen, dankzij onze uitstekende after sales. Elke koelinstallatie of airconditioning heeft tenslotte regelmatig onderhoud nodig om optimaal te presteren.

Meer informatie?
 Switch me! Bel mij terug redie Robert van Beckhoven Monkey Coffee Tilburg Redie Totaalinrichting B.V. Muziekcentrum van de Omroep Francesca's keuken Paulissen boulangerie Maastricht IJssalon Luciano Wassenaar Yam Yam To Go Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn