home > projecten > retail non food: Headquarters Rituals Amsterdam

Headquarters Rituals Amsterdam — Retail non food

strak, natuurlijk, flexibel en vooral mooi

Strakke lijnen, lichte tinten, natuurlijke materialen en optimale flexibiliteit: het interieur van het nieuwe Rituals-hoofdkantoor aan de Amsterdamse Keizersgracht heeft dezelfde kenmerken als de producten van dit internationale merk van Nederlandse bodem. De inrichting is afgestemd op het optimale flexwerken.

"Met een beetje extra aandacht voor de kleine genoegens van het leven, transformeer je je dagelijkse routines in mooie rituelen." Dit motto van Rituals is ook toegepast op het kantoor. De inrichting ademt een sfeer van luxe soberheid. De rechte tafels - van soms wel elf meter lengte! - zijn gemaakt van eikenhout, afgewerkt met een witte transparante lak voor een robuust, licht en natuurlijk effect.

Flexibiliteit

Eenvoud is hier niet alleen een teken van kwaliteit, maar ook van flexibiliteit. De tafels bieden ruimte aan flexplekken die in maat instelbaar zijn voor de medewerkers. Aanpasbare afscheidingselementen doorbreken de ruimte, geven de mogelijkheid om je iets meer af te zonderen en dienen tegelijk om de akoestiek te verbeteren.

Akoestiek

Ook in de wanden is dit akoestisch schuim toegepast om galm in de hoge open ruimte te voorkomen. Om ongestoord –en zonder anderen te storen - te bellen, ontwikkelde Redie telefooncabines waarvan de wanden en het plafond volledig voorzien zijn van dit geluiddempende materiaal. Persoonlijke eigendommen kunnen medewerkers veilig opbergen in lockers, die ze afsluiten met hun persoonlijke code. Net zoals de werkplekken en vergaderruimten zijn ook de lockers op die manier flexibel inzetbaar.

Pantry en restaurant

Voor de twee Rituals-etages in het herontwikkelde herenpand realiseerde Redie ook een pantry en restaurant. De counter is ontworpen in lijn met de werkplekken, met een zeer lange, strakke, witte counter. Voor een naadloos resultaat heeft Redie de counter ter plaatse gebouwd. De keuken is voorzien van een professioneel kook- en spoelgedeelte.  

Redie Interieurs realiseert meerdere interieurs voor nieuwe projecten in Nederland op maat voor kledingwinkels in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: http://www.rituals.com
download: projectleaflet

terug
Toletto Maranon Amsterdam L'Oréal flagship City Box Den Bosch Rituals Headquarters SO.CAP. Hairextentions ETOS Brilmeubel 2TheLoo De Meisjes van Blauw


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn