utiliteit

Perfecte akoestiek midden in de ruimte: de Spreekkamer box

KANTOOR DE ROOY 

Son en Breugel

Familiebedrijf De Rooy in Son groeit en beweegt met de tijd mee. Zoals verwoord door Gerard de Rooij ( inmiddels is derde generatie aan het roer) :  “de markt is sneller, digitaler en constant in beweging. Daar past een andere managementstijl bij, maar ook een ander personeelsbeleid. We zetten ons tegenwoordig nog meer in voor prettige werkomgeving. Een fijne plek om te werken is daar een onderdeel van. “

Redie kreeg de opdracht om het interieurontwerp van STRK te realiseren. Waaronder het ontwerp van een spreekkamer box. Een vergaderruimte in het open gelegen kantoor van de afdeling planning met een bijzondere buitenwand. Een speels verticaal motief van afdeklatten met afwisseling in dikte, breedte en materiaal. Deze ziet er niet alleen fraai uit, maar is ook een goede oplossing voor de juiste akoestiek. De denimblauwe pantry is een mooie tegenhanger van de vergaderruimte en de juiste plek voor een heerlijk kop koffie of mok thee.

Voor de directies en administratie allen een eigen werkplek met open karakter door de bijzondere doorkijk van glas. Een verbinding met elkaar zonder verlies van focus op het werk.

Van sierlijsten op de wanden en rondom kozijnen tot balies, archief-& kantoorkasten en een therm acoustic visual bij de entree maken het passend bij de nieuwe managementstijl. Een fijne plek om (aan mee) te werken.

Werkzaamheden
Engineering, productie & montage

Betrokkenen
De Rooy (opdrachtgever)
Fried van de Laar (aannemer)
STRK (ontwerp & design)
Stijn Poelstra (fotograaf)

Bijzonderheden
Een speels verticaal motief van afdeklatten met afwisseling in dikte, breedte en materiaal maken van de spreekkamer box een eye catcher in de ruimte.

Delen:

“Redie kan net als Fried van de Laar drie stromen aan: seriematig, conceptueel en maatwerk. Dat past helemaal bij de behoefte en vragen van onze klanten. Zo kunnen we op een hele brede manier de klant in zijn behoefte bedienen. Dat maakt de keuze voor samenwerken met Redie eenvoudig.”

Jan van de Laar, Fried van de Laar
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.