home > projecten > horeca: Restaurant Spirit Rotterdam

Restaurant Spirit Rotterdam — Horeca

Spirit Rotterdam: groen, gezond en gezellig

Spirit was al lang het enige 100% biologische restaurant in Rotterdam, maar sinds de verbouwing in september 2012 door Redie, is het ook het grootste biologische restaurant van de stad.

Spirit maakt deel uit van de Gimsel, de groene supermarkt in het hart van Rotterdam. Redie ontwikkelde hiervoor al door de jaren heen een nieuwe bakkershoek, drankenhoek, groentenhoek en nu dus ook de grote restaurantruimte met zo’n zestig zitplaatsen en een professionele keuken. Het interieur kenmerkt zich door duurzame, eerlijke materialen: blank eiken, rvs bladen en een massieve bamboevloer, alles in lichte kleuren.

Pay-per-gram

De keukenbrigade bereidt 100% biologisch en vegetarisch eten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Gasten kunnen zelf hun eten opscheppen van een uitgebreid buffet: koud en warm, hartig en zoet. Ze betalen alleen voor het gewicht dat op hun bord ligt.

Maatwerk

Het maatwerkbuffet ziet eruit als een enorme ronde tafel met in het midden crushed ice voor de koude gerechten en een brug met LED-verlichting en warmhoudlampen voor de warme gerechten. Er zijn drie afrekenpunten met een weegschaal, aan een bar. Daar bestel je ook de dranken: verse koffie, thee en sappen, in de meest uiteenlopende varianten.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor horeca interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.spiritrotterdam.nl
download: projectleaflet

terug
Vascobelo V-bar Restaurant BijQunis Brasserie 1600 Middelburg Francesca's keuken Volendam Entree Muziekcentrum van de Omroep Simply Asian Uithoorn The Gallery Kitchen ouml;ner Company Restaurant Spirit Cafetaria Vierrijk Restaurant Zilt & Zoet Plaza Deventer Kwalitaria XL Trattoria Senza Nome Restaurant Vito Alkmaar

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn