home > projecten > horeca: Francesca's keuken

Francesca's keuken — Horeca

eigentijdse eetwinkel in hartje Volendam

De ambitieuze eigenares van eetwinkel Francesca wilde een voor Volendam vernieuwend concept. Voor de inrichting zocht ze een partner die buiten de gebaande paden treedt en kwam uit bij Redie. Het resultaat is een strakke en tegelijk sfeervolle winkel, waar klanten terecht kunnen voor verse ingrediënten, complete traiteurmaaltijden -die je kunt meenemen of in de winkel kunt eten-, maar ook voor luxe broodjes, gezonde smoothies en salades en zoete taarten, koekjes en cake.

Voor de lange counter combineerde Redie hagelwitte (werk)bladen met houten elementen. De zwarte achterwand is beschilderd met schoolbordverf, zodat die altijd het actuele aanbod laat zien, afgestemd op het moment van de dag. De koperen hanglampen boven de counter geven extra cachet. De kleur van de houten vloer komt terug in de tafels.

Lust voor het oog

De maaltijdcomponenten liggen goed gekoeld in fraaie inbouwmodules, in plaats van de standaard koelvitrines. De counter biedt zo (koel)ruimte aan fraaie bakken en schalen waarop de producten liggen uitgestald. Alleen al een lust voor het oog. De grote raampartij biedt zicht op de kleurrijke Volendamse dijkhuisjes, waardoor binnen het smaakvolle, rustige interieur nog meer opvalt.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor horeca interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.francescaskeuken.nl/
download: projectleaflet

terug
Vascobelo V-bar Restaurant BijQunis Brasserie 1600 Middelburg Francesca's keuken Volendam Entree Muziekcentrum van de Omroep Simply Asian Uithoorn The Gallery Kitchen ouml;ner Company Restaurant Spirit Cafetaria Vierrijk Restaurant Zilt & Zoet Plaza Deventer Kwalitaria XL Trattoria Senza Nome Restaurant Vito Alkmaar

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn