home > projecten > horeca: Brasserie 1600

Brasserie 1600 — Horeca

nieuwe formule in eeuwenoud pand

In het oudste stukje Middelburg, in een pand uit 1600, tegen de kerk aan, zetelt sinds kort Brasserie 1600. De voormalige lunchroom was wel toe aan een nieuwe uitstraling en de nieuwe formule met ruimere openingstijden en een nieuwe lunch- en dinerkaart was daarvoor een prima aanleiding.

Afgezien van het mooie hoge plafond met dikke balken en de vloer werd het complete interieur gestript. Het nieuwe ontwerp van Redie is warm, sfeervol en tegelijk trendy, met stoeltjes van verouderd zink en een zitbank met een warme stof.

Oorspronkelijke steenstrips

Achterin verscheen een buffet en tap met een stijlvol witstenen blad en een ombouw in warme houttinten. Voor de wand werd een print gekozen met een motief van kleurrijke oude Portugese tegeltjes met daarvoor een speciaal op maat gelast stalen flessenrek. Op een andere plek werd het stucwerk voor een deel weg gebikt, waardoor de oorspronkelijke steenstrips uit 1600 weer zichtbaar werden.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor horeca interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.brasserie1600.nl/
download: projectleaflet

terug
Vascobelo V-bar Restaurant BijQunis Brasserie 1600 Middelburg Francesca's keuken Volendam Entree Muziekcentrum van de Omroep Simply Asian Uithoorn The Gallery Kitchen ouml;ner Company Restaurant Spirit Cafetaria Vierrijk Restaurant Zilt & Zoet Plaza Deventer Kwalitaria XL Trattoria Senza Nome Restaurant Vito Alkmaar

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn