Van Schie

VAN SCHIE ARCHITECTEN maakt moderne architectuur met respect voor bestaande schoonheid. Vanuit het vertrouwen van haar klant leidt VAN SCHIE ARCHITECTEN het proces van ontwerp tot realisatie. Samen met een zorgvuldig opgebouwde netwerk van partners heeft VAN SCHIE ARCHITECTEN kennis van de laatste ontwikkelingen op het vlak van techniek en materialen. 


VAN SCHIE ARCHITECTEN is opgericht in 2009 door Daan van Schie, afgestudeerd architect aan de Technische Universiteit Delft. Inmiddels is het team uitgebreid met enkele vaste medewerkers. De passie voor het vak ligt voor VAN SCHIE ARCHITECTEN in de realisatie van een bijzonder project gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever.

Elke opdracht, van klein naar groot, is een uitdaging om de kennis over het vak in te zetten om tot een goed project te komen. Hierin is niet alleen het eindresultaat van belang, maar ook het proces. Een tevreden opdrachtgever is het einddoel.

Redie werkt sinds 2016 samen met VAN SCHIE ARCHITECTEN. De kantoorinrichting voor ProQR is het resultaat van deze samenwerking.

Naar de website

Meer weten over samenwerken met Redie?