Temmink Bouwprojekten

In 1989 begonnen de gebroeders Temmink het avontuur met Temmink Bouwprojekten, een onderneming die zich volledig richtte op de utiliteitsbouw. In 2001 nam Marcel Peters het bedrijf van de broers over en zette met enthousiasme de bedrijfsvoering in de sector van utiliteitsbouw voort, waarbij hij deze verder ontwikkelde en uitbreidde. 


Met meer dan 45 creatieve bouwspecialisten bouwen zij samen vanuit Deventer en Den Hoorn aan diverse indrukwekkende projecten in Nederland. Zij beschikken over een gevarieerd team van vakkundige professionals, wat hun een ideale partner in turnkey bouwprojecten maakt variërend in de utiliteitsbouw, nieuwbouw, verbouw, retail en van renovatie tot service, onderhoud en storingen.

Temmink Bouwprojekten is lid van zowel Bouwgarant als Bouwend Nederland, ISO 9001, ISO 14001, VCA**, FSC en PEFC gecertificeerd.

Een goed voorbeeld van de samenwerking van Temmink Bouwprojekten met Redie Interieurs is het interieur van de diverse StationHuiskamers in het land, alsmede het interieur van thuiszorgwinkel Medipoint.

 

Naar de website

Meer weten over samenwerken met Redie?