hospitality

Sereen en warm

aULA DE VIERJAARGETIJDEN

Roosendaal

Op een ongewoon moment, met gewone mensen, een buitengewone herinnering creëren, dat is wat er plaatsvindt bij “De Vier Jaargetijden” in Roosendaal.

De afscheidslocatie is compleet gerenoveerd volgens een uniek en vernieuwend concept.
De serene en tegelijk warme inrichting is het resultaat van een bijzonder samenspel tussen Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede en Redie als interieurbouwer.

Redie verzorgde al het maatwerk meubilair. Zoals het horecagedeelte in de aula, de wastafels van verschillende toiletgroepen, garderobes in de entree en familiekamer, diverse wachtbankjes in de entree en rokersruimte, condoleances-consoles, het regiemeubel waar licht, geluid en beeld worden bediend, bureau en kantoorkasten. Het gebruik van eiken en wit zorgen voor de serene en tegelijk warme uitstraling. Hiervoor is onder meer gebruik gemaakt van HPL Feelwood, een materiaal waarbij je de structuur niet alleen ziet, maar ook kunt voelen.

Voordat de verbouwing van start ging, is eerst gesproken met ondernemers uit de uitvaartbranche om hun wensen in kaart te brengen en om een uitvaart een echt persoonlijk karakter te geven. Redie wist in een intensief samenspel met de klant de wensen en het budget bij elkaar te brengen, zowel als het gaat om uitstraling als om kwaliteit

Werkzaamheden
Productie, engineering & installatie

Betrokkenen
Stichting Crematoria en begraafplaatsen Zoom-en Zegestede

Bijzonderheden
Het materiaal HPL Feelwood geeft exrra nadruk op de warme uitstraling en serene sfeer. Doordat je de struktuur niet alleen ziet, maar ook voelt.

Delen:
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.