Nieuws

Maatschappelijke betrokkenheid

De student van vandaag is onze collega van morgen. Redie Interieurs in Oirschot, biedt per jaar aan twee tot vijf stagiaires een stageplaats. Het overgrote deel van de stagiaires volgt een meubelopleiding en vaak volgt één stagiair een andere opleidingsrichting (bijvoorbeeld een administratief of technischrichting). Onze doelstelling voor het werken met stagiaires is het overbrengen van kennis op de volgende/jonge generatie met als uiteindelijke doel om stagiaires te enthousiasmeren voor het vak en met name voor Redie en zo jongeren voor de toekomst te binden aan Redie.
Zo maken we ons team steeds beter.


ONZE COLLEGA'S VAN MORGEN

Voor de begeleiding van stagiaires hebben twee Redie medewerkers een opleiding gevolgd tot stagebegeleider. Zij verzorgen de begeleiding gedurende het gehele traject op de werkvloer. Jan Quinten, oud leraar, verzorgt voor Redie de eerste contacten met school en leerlingen. Jan maakt een eerste afspraak met de stagiaire voor een kennismaking bij Redie. Naast een kennismakingsgesprek vindt er ook een rondleiding plaats. Tijdens het gesprek worden afspraken tussen de stagiaire/school en Redie kortgesloten. 

Redie heeft een nauwe samenwerking met het opleidingsinstituut BOS MTI uit Nuenen. Daarnaast is Redie een erkend leerbedrijf en biedt op regelmatige basis stageplaatsen aan leerlingen van opleidingen in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.

Voor meer informatie over een stageplaats bij Redie kan je altijd contact met ons opnemen. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf, de opdrachtgevers waar we voor werken en de projecten die we realiseren.

Delen: