Harmeling Interieurs

Harmeling Interieurs ontwerpt en realiseert sinds 1962 vanuit Rijssen maatwerk interieurs voor projecten, woningen en zowel nationaal als internationaal de interieurs voor winkels en retailketens. Haremeling Interieurs creërt 'ontmoetingsplekken': winkels, shop-in-shops, salons, kantoren, kantines, bibliotheken, wachtruimten, showrooms, etc. Om een ontmoe­tingsplek te realiseren wordt samengewerkt. Met de opdrachtgever, die al dan niet eindgebruiker is en een netwerk van bouwpartners.


Harmeling Interieurs creërt plekken waar aanwezigen zich prettig voelen, gemotiveerd worden en presteren. Het kan dan gaan om een hogere arbeidsproductiviteit, tevreden bezoekers, een versterkte merkbeleving of hogere omzet.

Harmeling Interieurs heeft een eigen ontwerpafdeling, die zich vooral bezighoudt met winkelinrichting. Dan gaat het om individuele winkels of doorontwikkeling, prototyping en uitrol van door derden ontwikkelde interieurconcepten voor retailketens. 

Harmeling Interieurs is het moederbedrijf van Redie Interieurs. Harmeling Interieurs en Redie werken voor diverse projecten samen. Een voorbeeld van deze samenwerking is de inrichting van diverse Rituals filialen.

Naar de website

Meer weten over samenwerken met Redie?