home > interieurinrichting > Projectinrichting

Projectinrichting

Projectinrichting met passie voor perfectie

Zoekt u een ervaren projectinrichter voor een innovatief concept in uw winkel, zorginstelling, kantoor of horecagelegenheid? Redie Projectinrichting uit Oirschot verzorgt uw projectinrichting op maat, van ontwerp tot realisatie. Als strategisch vormgever, producent en realisator bedient Redie zijn opdrachtgevers met een uitgekiend interieur. In elk concept staan sfeer, beleving en emotie centraal. De mix van creatieve vormgeving, techniek, routing en logistiek verhoogt uw bedrijfsresultaat.

Redie onderscheidt zich op het gebied van projectinrichting niet alleen creatief, maar ook door de korte doorlooptijden en optimale logistiek. Of het nu gaat om een uniek, op maat gemaakt stuk of een complete serie. De productie en het transport voeren we volledig in eigen beheer uit, om het hoge kwaliteitsniveau waar we als projectinrichters voor staan, altijd waar te maken .Op verzoek slaan wij ook (delen van) uw interieur voor u op. Onze ruimte is zelfs op te schalen door gebruik te maken van de capaciteit van zusterbedrijven.

Installatieteam

Redie is een toonaangevend bedrijf in projectinrichting dankzij de specifieke kennis, ontwerpen met lef en de vertrouwensrelatie met de klanten, waar voortdurend aan wordt gebouwd. Onze speciaal opgeleide werknemers installeren de interieurs met kennis en kunde. Niet alleen van de interieurmeubelen, mar ook van koeltechniek. Het installatieteam bevat altijd een aantal mensen die de interieurs zelf hebben geproduceerd. Dit vergroot de snelheid, de efficiency en de kwaliteit van de installatie. Een groot voordeel, zeker bij complexe projecten.

Continuïteit bedrijfsvoering

Redie ontwikkelt een projectinrichting op maat die bijdraagt aan de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Professioneel vakmanschap met passie voor perfectie. Ook nadat we uw project hebben afgerond kunt u daarop rekenen, dankzij onze uitstekende after sales. Elke koelinstallatie of airconditioning heeft regelmatig onderhoud nodig. Dat verlengt de levensduur en voorkomt storingen. Bovendien verbruikt een goed onderhouden installatie minder energie. Onze servicemonteurs houden naar wens uw totale projectinrichting op topniveau.

Meer informatie?
 Switch me! Bel mij terug redie Robert van Beckhoven Monkey Coffee Tilburg Redie Totaalinrichting B.V. Muziekcentrum van de Omroep Francesca's keuken Paulissen boulangerie Maastricht IJssalon Luciano Wassenaar Yam Yam To Go Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn