home > service

Service

Een productieplan met spraakmakende capaciteiten

Korte doorlooptijd

Redie Interieurs Oirschot beschikt in Oirschot over een productieplan met spraakmakende capaciteiten. Hierdoor kunnen wij u een korte doorlooptijd bieden. Of het nu gaat om een uniek stuk of een serie. We kunnen op verzoek ook (delen van) uw interieur voor u opslaan. Deze kan zelfs opgeschaald worden door gebruik te maken van de capaciteit van zusterbedrijven.

Logistiek

Een bedrijf dat claimt u te kunnen adviseren over de optimale logistiek, moet uiteraard ook in eigen huis alles op orde hebben. Redie Interieurs Oirschot heeft de productie en het transport in eigen beheer.

Installatie door de makers zelf

De interieurs worden geïnstalleerd door werknemers welke niet alleen kennis en kunde bezitten ten aanzien van de interieurmeubelen, maar tevens kennis hebben van koeltechnieken. Het installatieteam bestaat altijd uit een aantal mensen die de interieuren zelf hebben geproduceerd. Dit vergroot de snelheid, de efficiëntie en de kwaliteit van de installatie. Een groot voordeel, zeker bij complexe projecten.

 Switch me! Bel mij terug redie Robert van Beckhoven Monkey Coffee Tilburg Redie Totaalinrichting B.V. Muziekcentrum van de Omroep Francesca's keuken Paulissen boulangerie Maastricht IJssalon Luciano Wassenaar Yam Yam To Go Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn