home > projecten > horeca: Restaurant Zilt & Zoet te Zoutelande

Restaurant Zilt & Zoet in Zoutelande — Horeca

Lekker, creatief en duurzaam eten in een aardse omgeving

Restaurant Zilt & Zoet is een nieuwe culinaire aanwinst in kustplaats Zoutelande. De naam is afgeleid van de plaatsnaam, die vroeger ook wel Zóetelande werd genoemd. Redie verzorgde de moderne en sfeervolle inrichting van het casco nieuwbouw pand.

De kleuren van het strand en de kust komen terug in het interieur, aangevuld met paarse accenten. Blikvanger aan het gestucte plafond is de grote paarse lamp van 2,5 meter doorsnede. De vloer oogt als hout, maar is van pvc, wat voordelen heeft voor de hygiëne-eisen. Voor de muren is gekozen voor helder wit met in strakke letters het logo van het restaurant.

Open keuken

Voor de wand die de deels open keuken van het restaurant scheidt, is Total Stone gebruikt, voor een ruw en natuurlijk effect. Gezelschappen tot tien personen kunnen gebruik maken van een gezellige tafel met uitzicht op de keuken. De keuken zelf is compact en ingericht op hoge omloopsnelheden en optimale efficiency.

Hele dag open en sfeervol

Een open haard in het midden van de zaak zorgt voor extra sfeer, zo nodig vanaf ‘s morgens vroeg. Het restaurant is namelijk de hele dag geopend, voor een kopje koffie met Zeeuws bolusgebak of een ambachtelijke bereidde lunch of de uitgebreide dinerkaart. Er wordt gewerkt met producten die duurzaam en biologisch zijn en bij voorkeur uit de regio komen. Van biologische groenten en Zeeuws natuurdesembrood van gezuiverd water uit de Oosterschelde tot duurzaam gevangen vis en eerlijk vlees. Interieur, keuken en kaart vormen zo een creatief, gastvrij, modern en sfeervol geheel.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor horeca interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.ziltenzoetzoutelande.nl
download: projectleaflet

terug
Vascobelo V-bar Restaurant BijQunis Brasserie 1600 Middelburg Francesca's keuken Volendam Entree Muziekcentrum van de Omroep Simply Asian Uithoorn The Gallery Kitchen ouml;ner Company Restaurant Spirit Cafetaria Vierrijk Restaurant Zilt & Zoet Plaza Deventer Kwalitaria XL Trattoria Senza Nome Restaurant Vito Alkmaar

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn