home > projecten > horeca: Simply Asian Uithoorn

Simply Asian Uithoorn — Horeca

echt nieuw Aziatisch concept

Simply Asian is een unieke combinatie van een restaurant met een traditioneel Aziatische keuken en een cafetaria met Aziatische snacks. Beide functies vormen één geheel, mede door de frisse en moderne look met toch typisch Oosterse kenmerken. Een co-productie van Redie en Culi-Nova: Azië herontdekt in een nieuwbouwlocatie in Uithoorn met een echt nieuw concept.

De lange counter van Simply Asian bestaat uit twee delen. De restaurantkant – herkenbaar aan de bamboe vloer - biedt zicht op de open keuken waar de Aziatische gerechten worden bereid. De andere zijde, met een vloer in betonlook, toont de bakwand voor de snacks.

Gezond, eenvoudig en simpel

De inrichting onderstreept de manier waarop er wordt gekookt: gezond, eenvoudig en simpel. Massief houten bladen in grey wash combineren fraai met het steigerhout dat onder meer in de counter is toegepast. De heldere, frisse tinten breken met de traditionele uitstraling van Aziatische restaurant. Door toepassing van diverse accenten, zoals een grote wand met bamboeprint, oogt het restaurant toch zeer herkenbaar Aziatisch. Minimalistisch, naturel en tegelijk heel sfeervol. De zitjes in het cafetariagedeelte bieden gezinnen de mogelijkheid om snel en toch rustig de snacks ter plekke op te eten of om aangenaam te wachten tot de bestelling klaar is.

Slimme logistiek

Extra aandacht was er voor de logistiek. De bevoorrading vindt plaats via de voorzijde van het restaurant. Dit verloopt snel en vrijwel geruisloos dankzij een uitgekiend looppad achter de bakwand.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor horeca interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.simplyasian.nl
download: projectleaflet

terug
Vascobelo V-bar Restaurant BijQunis Brasserie 1600 Middelburg Francesca's keuken Volendam Entree Muziekcentrum van de Omroep Simply Asian Uithoorn The Gallery Kitchen ouml;ner Company Restaurant Spirit Cafetaria Vierrijk Restaurant Zilt & Zoet Plaza Deventer Kwalitaria XL Trattoria Senza Nome Restaurant Vito Alkmaar

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn