home > projecten > horeca: Plaza food for All te Deventer

Uitersten komen samen in Plaza Deventer — Horeca

Industrieeël en kleurrijk, monumentaal, functioneel en uitnodigend

Treinreizigers, maar ook afhalers en passanten vinden in Plaza Food for All, aan het station van Deventer, een unieke plek om even rustig te zitten en iets te eten, comfortabel te wachten met een drankje, of om een snelle snack te halen. Deze stationsrestauratie is veel meer een trendy zitgelegenheid waar oud en nieuw elkaar versterken.

De baksteen muren van het monumentale gebouw zijn aan de binnenzijde voor een groot deel zichtbaar en contrasteren fraai met de frisgroene, witte en houttinten van de moderne meubels. Wie omhoog kijkt, ziet hoge houten plafonds waar buizen en leidingen een eigen plek hebben gekregen. De mix van verschillende stijlen, komt overeen met het multifunctionele gebruik van Plaza Deventer. Het resultaat is een gezellig en modern geheel dat tegen een stootje kan.

De logistiek voor de medewerkers is door Redie zo efficiënt mogelijk ingericht, voor een snelle bediening van de klanten en gemak tijdens het werk. De uitnodigende counter kent een frontcooking concept, met onder meer een wokelement en pastacooker, waar de het personeel gerechten bereidt met het gezicht naar de klanten. De ijsvitrine en saladiëre zijn in de meubels geïntegreerd. De automatiek bij de ingang - voor snelle trek en haastige reizigers - biedt aan de andere zijde een werkbank.

In dit grote pand is het Plaza Food for All concept - ontwikkeld door Sligro - tot in de finesses uitgewerkt door de vaste partners Levens (keukenapparatuur), Culi-Nova (bouwtechniek) en Redie (interieur). En dat is zo goed gelukt, dat reizigers er alleen wel voor moeten oppassen dat ze niet té lang blijven zitten en hun trein missen...

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor horeca interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.plazafoodforall.nl
download: projectleaflet

terug
Vascobelo V-bar Restaurant BijQunis Brasserie 1600 Middelburg Francesca's keuken Volendam Entree Muziekcentrum van de Omroep Simply Asian Uithoorn The Gallery Kitchen ouml;ner Company Restaurant Spirit Cafetaria Vierrijk Restaurant Zilt & Zoet Plaza Deventer Kwalitaria XL Trattoria Senza Nome Restaurant Vito Alkmaar

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn