home > projecten > horeca: Kwalitaria XL in Best

Kwalitaria XL in Best — Horeca

Bijzonder snacken in de honderdste Kwalitaria van NL

Mei 2012 opende de honderste Kwalitaria zijn deuren in de omgebouwde Eetplezier De Bestse Snackbar in Best van Jos en Nathalie van Alphen. Hun nieuwe Kwalitaria XL is een fastservice restaurant dat klanten de keuze biedt uit een royaal aanbod aan gerechten en tussendoortjes. Wat bleef is de eigen fritesproductie, maar verder is de zaak volledig verbouwd door Redie, dat een aantal jaren eerder al de  traditionele snackbar van het ondernemersechtpaar had omgetoverd tot familierestaurant.

Verspringende elementen

Een standaard counter ontbreekt in de Kwalitaria XL. In plaats daarvan kan de klant 'scharrelen' tussen verspringende en geschakelde elementen die allemaal een ander product aanbieden. Zoals een bakplaat voor hamburgers, een saladbar, of een zone waar vers sinaasappelsap wordt geperst. De ijshoek heeft een fraaie schepijsvitrine. Achterin de zaak bevindt zich een sfeervolle bar. Daar is ook een speelgebied voor kleine bezoekers, inclusief een mini-bioscoop.

XL ruimte
Door de uitgekiende combinatie van banken langs de tafel, losse tafels en nisjes met zitjes is ruimte gecreëerd voor een kleine zeventig zitplaatsen. In het midden van de winkel staat een royale verhoogde leestafel. De warmrode kleur van de banken langs de wand komt terug in de lampen en zorgt voor een sfeervolle ambiance, die uitnodigt om lekker te blijven zitten. Voor het plafond is gekozen voor stucwerk met niveauverschillen.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor horeca interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.kwalitaria.nl
download: projectleaflet

terug
Vascobelo V-bar Restaurant BijQunis Brasserie 1600 Middelburg Francesca's keuken Volendam Entree Muziekcentrum van de Omroep Simply Asian Uithoorn The Gallery Kitchen ouml;ner Company Restaurant Spirit Cafetaria Vierrijk Restaurant Zilt & Zoet Plaza Deventer Kwalitaria XL Trattoria Senza Nome Restaurant Vito Alkmaar

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn