Switch me!

Flexibele winkelpresentatie

Altijd een aantrekkelijke winkelpresentatie. Dat is nu eindelijk mogelijk door Switch Me!, het nieuwe flexibele winkelinterieur van Redie. In een handomdraai past u de presentatie van uw producten aan op het aanbod.

In uw winkel is geen moment hetzelfde. Het assortiment en de actuele voorraad kunnen per seizoen, per week, per dag of zelfs per uur verschillen. Met Switch Me! past u de presentatie van uw producten snel en eenvoudig aan. Binnen de bestaande ruimte vergroot of verkleint u in een handomdraai uw presentatie en zorgt u altijd voor een ogenschijnlijk volle winkel.

De Switch Me! zelfbedieningstafels in de winkel zijn in een handomdraai te 'switchen'. U kunt ze verrijden of in- en uitklappen, afhankelijk van het aantal te presenteren producten. Denkt u bijvoorbeeld aan extra seizoensproducten rondom Sinterklaas, Kerstmis en Pasen. Maar ook op in het weekend kunt u met Switch Me! extra ruimte geven.

Switch Me! geeft u niet alleen mogelijkheden voor flexibiliteit. U kunt ook de uitstraling van uw winkel aanpassen door de frontpanelen van de zelfbedieningsmeubelen te wisselen. Bijvoorbeeld van hout naar hoogglans zwart of een andere kleur. Zo geeft u uw winkel steeds de look & feel die het op dat moment van het jaar verdient. De flexibiliteit van Switch Me! geeft u alle mogelijkheden om te switchen qua presentatieruimte, indeling, kleur en stijl. En met een relatief lage investering in nieuwe frontpanelen geeft u uw winkel regelmatig een complete metamorfose!

Switch me site

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn