home > projecten > utility: Enexis 3 regiokantoren

Enexis 3 regiokantoren — Utility

Enexis en het Nieuwe Werken volgens Redie

Redie won de aanbesteding van Enexis voor de inrichting van verschillende ontmoetingsplekken in de kantoren van deze energiegigant. In Den Bosch, Breda, Enschede en binnenkort in Tilburg kunnen medewerkers in open overleg- en samenwerkruimtes terecht die aansluiten bij het Nieuwe Werken.

De ontmoetingsruimten liggen centraal op de verdiepingsvloeren en zijn bedoeld om samen met collega’s te overleggen, samen te werken of als tijdelijke ‘aanlegwerkruimte’ voor medewerkers van andere kantoren.

Tafels van haspels

Bijzonder is de vormgeving die Redie realiseerde: tafels gemaakt van haspels, een roomdivider van kabels die normaal onder de grond liggen of van stoppen. Producten die van oudsher horen bij het bedrijf worden nu op een totaal andere manier toegepast, verrassend en herkenbaar tegelijk. 

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor interieurs in de utiliteitssector Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.enexis.nl
download: projectleaflet

terug
Afscheidslocatie de Vier Jaargetijden Bibliotheken Den Haag ProQR Therapeutics Q-PORT Amsterdam Museum Catharijneconvent Enexis regiokantoren Restaurant Vitalis De Horst 's Heeren Loo Zorgpalet Baarn-Soest Woon-en zorgcentrum Eben Haezer Zorgcentrum Meulenvelden Zoomvliet Hotelschool ROC Nijmegen Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn