home > projecten > retail food & beverage concepts: Esso Tankstation

Esso tankstation Leekerlanden te Berkhout — Retail food & beverage concepts

Interieurbouw voor Esso tankstations te Berkhout in Noord Holland

Een passend concept uitgewerkt bij Esso tankstation in Berkhout. Door te werken met materialen zoals laminaat, zilvergrijze kasten en kleurrijke wanden is er die warme eetgelegenheids look binnen een tankstation interieur. Het interieur is opvallend en kenmerkend; een eigen warme eetgelegenheid in een aparte ruimte. Deze ruimte heeft een toegankelijke, warme eigen sfeer en past toch in een tankstation omgeving.

Interieurconcept

Het concept creëert bij dit tankstation een goed overzicht in de meerdere keuzemogelijkheden voor een consument. De consument die graag een broodje wil bestellen bij haar reis en even wil genieten, voelt zich in deze ruimte meteen in een eetgelegenheid ambiance.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor Retail food & beverage interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

download: projectleaflet

terug
Crielaard Snoepwaren NS Kiosk Nederland Stations Huiskamer NS Whyn Tilburg Monkey Coffee Einstein Kaffee Berlin Yam Yam To Go Monop'station France Tankstation Staelens Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn