home > projecten > retail food beverage concepts: De Bijenkorf

De Bijenkorf te 's-Hertogenbosch — Retail food & beverage concepts

Interieurbouw voor Retail in warenhuis in Noord Brabant

Een bakkers concept uitgewerkt bij de grote winkelketen de Bijenkorf. Door te werken met materialen zoals grijze tegels, visuele letters hoog geplaatst op achtergrondmuur, opvallende kleur op de kasten en open glasvitrines, is er die typische bakkers look. Echter, toch passend in een warenhuis omgeving. Het interieur is kenmerkend voor de Bijenkorf; modern, hedendaags, laagdrempelig, warme sfeer en overzicht op de winkelvloer.

Bakkers concept in een winkel

Het bakkers concept met een open keuken idee creëert bij deze corner meerdere keuzemogelijkheden voor een consument. Door een duidelijk overzichtelijke producten indeling is de kans op impulsaankopen groter. Ook de geur van het gebakken brood in de winkel werkt omzet positief op het winkelende publiek. Tevens is de bakkerij in de Bijenkorf waarneembaar vanaf de straatkant. Dit geeft zeker een impuls in aankopen. De koelingen zijn speciaal door Koevering Koeling geproduceerd en ontworpen.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor bakkers interieur in winkels of warenhuizen in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.debijenkorf.nl
download: projectleaflet

terug
Toletto Maranon Amsterdam L'Oréal flagship City Box Den Bosch Rituals Headquarters SO.CAP. Hairextentions ETOS Brilmeubel 2TheLoo De Meisjes van Blauw


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn