home > projecten > retail food & beverage concepts: NS Kiosk

NS Kiosk te Utrecht — Retail food & beverage concepts

Interieurbouw voor klein oppervlakte in NS Kiosk in Utrecht

Een winkel zelfbedieningsconcept uitgewerkt bij NS Kiosken. Door te werken met materialen zoals zwarte tegels, open kasten is er die typische winkel look op een klein oppervlakte. Het interieur is kenmerkend voor de NS kiosken; toegankelijk, snelle keuze beslissing voor consument en betaling, en duidelijk passend in de vele verschillende treinstations.

Zelfbedieningsconcept

Het overtuigende zelfbiedingsconcept creëert bij deze kiosk in een kleine ruimte meerdere keuzemogelijkheden voor een consument. Door een duidelijk overzichtelijk producten indeling is in één oogopslag alles zichtbaar en de kans op impulsaankopen groter.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor Retail food & beverage concepten in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

download: projectleaflet

terug
Crielaard Snoepwaren NS Kiosk Nederland Stations Huiskamer NS Whyn Tilburg Monkey Coffee Einstein Kaffee Berlin Yam Yam To Go Monop'station France Tankstation Staelens Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn