home > projecten > onderwijs / wetenschap: Zoomvliet hotelschool te Roosendaal

Zoomvliet Hotelschool te Roosendaal — Onderwijs en wetenschap

Interieurbouw voor schoolkantine in Zoomvliet Hotelschool in Noord- Brabant

Een jong, speels en praktisch interieur concept uitgewerkt bij een MBO hotelschool. Door te werken met materialen zoals doeken in stalen frames, vele felle kleuren, muurschilderingen, open vitrine kasten en industriële vloeren is er die typische jonge studenten look. Het interieur is kenmerkend voor een scholengemeenschap; toegankelijk, uniforme en open sfeer en passend in de MBO studentenwereld.

Hip en trendy studenten concept

Het interieurconcept creëert bij deze schoolkantine duidelijk overzichtelijke keuzemogelijkheden voor deze jonge doelgroep. In de kunst muurschildering is bijvoorbeeld de slogan: "Met Zoomvliet sta je sterk" verwerkt. Al met al een fleurig concept voor deze gehele schoolkantine.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor interieur in utiliteitsgebouwen in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.zoomvliet.nl
download: projectleaflet

terug
Afscheidslocatie de Vier Jaargetijden Bibliotheken Den Haag ProQR Therapeutics Q-PORT Amsterdam Museum Catharijneconvent Enexis regiokantoren Restaurant Vitalis De Horst 's Heeren Loo Zorgpalet Baarn-Soest Woon-en zorgcentrum Eben Haezer Zorgcentrum Meulenvelden Zoomvliet Hotelschool ROC Nijmegen Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn