home > projecten > onderwijs / wetenschap: ROC te Nijmegen

ROC te Nijmegen — Onderwijs en wetenschap

Interieurbouw voor Regionaal Opleiding Centrum in Gelderland

Een interieur horeca concept uitgewerkt voor het MBO opleidingscentrum ROC te Nijmegen. Het interieur is kenmerkend voor het ROC. Door een directe samenwerking met het bedrijfsleven komt dit project tot stand. Het restaurant is hierdoor leerzaam, toegankelijk voor student en zakenwereld, laagdrempelig en past in de onderwijsomgeving van het ROC.

Horeca concept voor onderwijsomgeving

Het passende interieurconcept creëert bij deze onderwijsinstelling meerdere mogelijkheden voor een verscheidende doelgroep. De zakenwereld of de student voelen zich beiden thuis in deze omgeving. Door een duidelijk overzichtelijke routing is er een goede werkomgeving ontstaan. Praktijk en onderwijs zijn nu door deze horeca ruimte in het ROC aan elkaar verbonden.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor utiliteitsgebouwen in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.roc-nijmegen.nl
download: projectleaflet

terug
Afscheidslocatie de Vier Jaargetijden Bibliotheken Den Haag ProQR Therapeutics Q-PORT Amsterdam Museum Catharijneconvent Enexis regiokantoren Restaurant Vitalis De Horst 's Heeren Loo Zorgpalet Baarn-Soest Woon-en zorgcentrum Eben Haezer Zorgcentrum Meulenvelden Zoomvliet Hotelschool ROC Nijmegen Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn