home > projecten > utility: 's Heeren Loo te Amersfoort

’s Heeren Loo Amersfoort — utility

Stijlvol, functioneel en flexibel bedrijfsrestaurant

‘s Heeren Loo is in Nederland één van de grootste aanbieders van ondersteuning aan mensen met lichte en ernstige beperkingen. De organisatie heeft meer dan honderd zorglocaties door het land. Voor het hoofdkantoor in Amersfoort realiseerde Redie samen met Culi-Nova een nieuw bedrijfsrestaurant. Medewerkers kunnen hier niet alleen lekker en gezond lunchen, maar ook kort vergaderen of bezoek ontvangen. Door de flexibele indeling is het restaurant bovendien snel geschikt te maken voor bijvoorbeeld een receptie of bijeenkomst.

De balie van de receptie in de centrale hal loopt door in het naastgelegen bedrijfsrestaurant. Modern, kleurrijk - met allerlei paarstinten - is hier een uitnodigend geheel gevormd. Wie binnenkomt ziet meteen de espressobar. Er zijn statafels en een koelvitrine met sapjes en frisdranken. Wie verder doorloopt kan een keuze maken uit comfortabele zitjes in nissen langs de ramen of voor de lange tafels en verrijdbare banken in het middendeel. De kleuren die op de wanden in verticale banen zijn aangebracht, verbergen fraai de gedekte deuren naar de toiletgroepen. Spiegels zorgen voor een extra ruimtelijk effect.

Bamboeplanken

Het middengedeelte heeft een vloer van bamboeplanken die optisch doorlopen in de lange banken. De banken zijn verrijdbaar, dankzij een speciaal 'zwengelsysteem' dat de banken als het ware opkrikt, waarna de wielen zichtbaar worden. Hierdoor kan de ruimte simpel en snel worden aangepast aan verschillende wensen, zoals een receptie of bijeenkomst. De routing van de zelfservicebalie is afgestemd op een snelle afhandeling, zodat in de lunchpauze een grote groep mensen snel kan worden bediend. Tot slot is er nog een counter waar onder meer wijn kan worden geserveerd bij speciale gelegenheden.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor zorg interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.sheerenloo.nl
download: projectleaflet

terug
Afscheidslocatie de Vier Jaargetijden Bibliotheken Den Haag ProQR Therapeutics Q-PORT Amsterdam Museum Catharijneconvent Enexis regiokantoren Restaurant Vitalis De Horst 's Heeren Loo Zorgpalet Baarn-Soest Woon-en zorgcentrum Eben Haezer Zorgcentrum Meulenvelden Zoomvliet Hotelschool ROC Nijmegen Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn