home > projecten > utility: Zorgcentrum Meulenvelden te Didam

Zorgcentrum Meulenvelden te Didam — utility

Interieurbouw voor zorgcentrum in Gelderland

Een interierconcept uitgewerkt bij Zorgcentrum Meulenvelden. Het interieur is kenmerkend voor een zorgcentrum; toegankelijk, huiselijke sfeer, gezellig, warme sfeer en passend in de zorgomgeving van Meulenvelden, Gelderland.

Zorgconcept in interieur

Het zorgconcept creëert bij dit interieur een huiselijke gezelligheid voor de zorgpatiënt. Door een duidelijke routing in de ruimte ziet de zorgpatiënt overzichtelijk waar in de ruimte gewacht kan worden of genoten wordt van een kopje koffie. Door het glaswerk ontstaat er een goede lichtinval, waardoor je goed kunt vertoeven in de ruimte.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor zorg interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

download: projectleaflet

terug
Afscheidslocatie de Vier Jaargetijden Bibliotheken Den Haag ProQR Therapeutics Q-PORT Amsterdam Museum Catharijneconvent Enexis regiokantoren Restaurant Vitalis De Horst 's Heeren Loo Zorgpalet Baarn-Soest Woon-en zorgcentrum Eben Haezer Zorgcentrum Meulenvelden Zoomvliet Hotelschool ROC Nijmegen Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn