home > projecten > utility: Zorgcentrum Eben Haëzer

Zorgcentrum Eben Haëzer — utility

Interieurbouw voor woon en zorgcentrum in Amsterdam

Een speciaal interieur uitgewerkt bij Zorgcentrum Eben Haëzer i.s.m. zorgaanbieder Cordaan. Door te werken met lange en ruime banken met opvallende visuals is er toch die typische huiselijke look. Het interieur is kenmerkend voor een zorgcentrum; ruime banken, functioneel maar gezellig, warme sfeer en passend in de omgeving van het zorgcentrum Amsterdam.

Interieur met zorgconcept

Het concept creëert bij dit zorgcentrum in Amsterdam Zuidoost meerdere mogelijkheden voor elke dagactiviteit van een zorgpatiënt. De banken en tafels zorgen voor ruime en open omgevingsfactoren met rust door te kiezen voor eenvoud in kleurgebruik.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor zorg interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

download: projectleaflet

Dit project is gemaakt in samenwerking met Koevering Koeling BV

terug
Afscheidslocatie de Vier Jaargetijden Bibliotheken Den Haag ProQR Therapeutics Q-PORT Amsterdam Museum Catharijneconvent Enexis regiokantoren Restaurant Vitalis De Horst 's Heeren Loo Zorgpalet Baarn-Soest Woon-en zorgcentrum Eben Haezer Zorgcentrum Meulenvelden Zoomvliet Hotelschool ROC Nijmegen Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn