home > projecten > horeca: Italiaans restaurant Vito in Alkmaar

Italiaans restaurant Vito in Alkmaar— Horeca

Slim frames voor snelle aanpassing sfeer

Eind 2011 opende Italiaans restaurant Vito in Alkmaar haar deuren. De enthousiaste eigenaren vroegen Redie voor het ontwerp en de uitvoering van de complete inrichting. Hun wens: een restaurant dat uitnodigend en toegankelijk is en dat tegelijk onderscheidend is in sfeer. Het restaurant werd casco opgebouwd in een nieuwbouw pand in het centrum van Alkmaar. De inrichting vond plaats in zes weken tijd, na een voorbereidingstijd van vijf maanden. De eigenaren hadden een paar beelden als inspiratie, wat je bijvoorbeeld terugziet in de hele grote boekenkast met de lange bank. Het restaurant heeft een eetgedeelte en een afhaalbalie. De logistiek hebben we daar optimaal op afgestemd. Redie heeft kunnen bijdragen aan een goede start voor de eigenaren. Het restaurant draait vanaf het begin goed.

Slim frames

In het vrij hoge plafond zijn de leidingen en betonnen balken bewust in het zicht gelaten door het plafond te spuiten. Dat draagt bij aan het ruimtelijke en natuurlijke effect. Natuurstenen werkbladen, een bar in white wash en pvc-vloer versterken dit beeld. Om de sfeer te kunnen afstemmen op seizoenen en evenementen ontwikkelde Redie visuals in een 'slim frame' waarmee je in een handomdraai een ander doek kunt plaatsen met bijvoorbeeld een visual in kerstsfeer.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor horeca interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.restaurant-vito.nl
download: projectleaflet

terug
Vascobelo V-bar Restaurant BijQunis Brasserie 1600 Middelburg Francesca's keuken Volendam Entree Muziekcentrum van de Omroep Simply Asian Uithoorn The Gallery Kitchen ouml;ner Company Restaurant Spirit Cafetaria Vierrijk Restaurant Zilt & Zoet Plaza Deventer Kwalitaria XL Trattoria Senza Nome Restaurant Vito Alkmaar

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn