home > projecten > horeca: Döner Company Rotterdam

Döner Company Rotterdam — Horeca

DÖner Company nieuwe stijl: luxe en vernieuwend

Redie richtte voor Döner Company al verschillende filialen in. Recent opende een nieuwe vestiging op Rotterdam Centraal Station in de nieuwe huisstijl. Een luxe en vernieuwend Döner-concept.

De opvallende counter heeft een blad van dertig mm dik zwart graniet en een front met bijzondere tegels. De cementtegels van een centimeter dik hebben elk een eigen motief. De countermaat is afgestemd op de tegelmaat om gesneden tegels te voorkomen.

Exotisch

Op de counter staan grote ronde schalen met onder andere salades. De vormgeving wekt de indruk van een oosterse markt met kleurige kruiden. De exotische sfeer wordt verhoogd door beeldschermen op alle wanden die filmpjes laten zien van de producten en van verre landen. 

Loungekrukken

Het zitgedeelte bestaat uit blank eiken geoliede hoge tafels. Dit creëert een natuurlijke uitstraling, strak en modern. De comfortabele krukken in zwart, wit en oranje zijn lager dan gewone krukken, maar hoger dan een stoel.
Na deze eerste Döner Company nieuwe stijl, volgen op korte termijn vestigingen op Utrecht Centraal Station, Nijmegen, Venlo en Amsterdam Centraal.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor horeca interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.donercompany.nl
download: projectleaflet

Dit project is gemaakt in samenwerking met Koevering Koeling BV

terug
Vascobelo V-bar Restaurant BijQunis Brasserie 1600 Middelburg Francesca's keuken Volendam Entree Muziekcentrum van de Omroep Simply Asian Uithoorn The Gallery Kitchen ouml;ner Company Restaurant Spirit Cafetaria Vierrijk Restaurant Zilt & Zoet Plaza Deventer Kwalitaria XL Trattoria Senza Nome Restaurant Vito Alkmaar

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn