home > projecten > horeca: Restaurant BijQunis

Restaurant BijQunis — Horeca

toprestaurant in oud gemaal

Topkok Ronald Kunis opende recent een eigen restaurant in een oud gemaal in Lijnden. Hij koos weloverwogen voor Redie Interieurs. Samen kwamen zij tot een ingetogen en stijlvol ontwerp dat perfect aansluit bij het historische karakter van het pand.

De chique zwarte bar is een echte eyecatcher. "Robuust én verfijnd", net zoals de kok zijn gerechten met regionale ingrediënten graag omschrijft. De bar, gemaakt uit één stuk, heeft een strak design met scherpe hoeken. De stellage van dun staal boven de bar geeft het geheel op een subtiele manier meer volume, zonder het licht dat door de imposante gotische ramen naar binnen valt weg te nemen. Klanten kunnen bovendien door de bar heen kijken en de hele ruimte zien. Zo wordt het daglicht optimaal benut.

Sfeer

Het frame van de bar dient ook als flessenrek en glazenschap. Aan de zijkant van de bar zijn de wijnen te zien. Grote kubussen met in verschillende kleuren instelbare led-lampen maken het mogelijk voor elke gelegenheid de juiste te sfeer creëren. Alle benodigde apparatuur is geïntegreerd in de op maat gemaakte bar. En niet alleen de bar, ook de tafels met maatgemaakte onderstellen komen uit de werkplaats van Redie.

Bron/fotograaf: Jan van Dalen

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor horeca interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.restaurantbijqunis.nl
download: projectleaflet

terug
Vascobelo V-bar Restaurant BijQunis Brasserie 1600 Middelburg Francesca's keuken Volendam Entree Muziekcentrum van de Omroep Simply Asian Uithoorn The Gallery Kitchen ouml;ner Company Restaurant Spirit Cafetaria Vierrijk Restaurant Zilt & Zoet Plaza Deventer Kwalitaria XL Trattoria Senza Nome Restaurant Vito Alkmaar

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn