home > projecten > ambachtsmarkten / delicatesse: Sprietsma Bakkerij te Breda

Sprietsma Bakkerij te Breda — Delicatesse

Interieurbouw voor winkel met brood en delicatessen in Noord Brabant

Een concept uitgewerkt bij Sprietsma Bakkerij, een bakkerij die naast brood ook vele delicatessen in het assortiment heeft. Door in het interieur te werken met houten materialen afwisselend met zwarte schoolbordverf is er die typische delicatessen zaak look. Het interieur is tevens kenmerkend voor de Brabantse bakkerij; toegankelijk, laagdrempelig, warme sfeer en passend in de omgeving van de stad Breda, Noord Brabant.

Interieur voor bakkerij met delicatessen

Een concept voor een bakkerij met verschillende productenverkoop in één ruimte. Brood, kaas, vleeswaren of hapjes, vele verschillende delicatessen zijn in één oogopslag te zien. Door een duidelijk overzichtelijke productindeling is de kans op meerdere aankopen bij de consument, groter. 

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor bakker interieurs en delicatessen zaken in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur. 

download: projectleaflet

terug
Patisserie De Rouw Metropolitan Charlots Delicatessen Chiqoorij culinaire boetiek De Ster Kaas en Culinair Banketbakkerij Sprietsma Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn