home > projecten > ambachtsmarkten / delicatesse: Metropolitan

Metropolitan — Delicatesse

Redie verzorgt speciale presentatie voor uitzonderlijke delicatessen Metropolitan

De onderneming van Kees Raat, Metropolitan, is moeilijk in één woord te vatten. 'Het walhalla voor de smaakpapillen' is misschien nog de beste omschrijving voor deze combinatie van een ijssalon, espressobar, dessertatelier en chocolaterie. Dankzij een renovatie waar Redie nauw bij betrokken was, krijgen de zelfgemaakte lekkernijen van chocoladepionier Raat nu de presentatie die zij verdienen.

Wie de zaak binnenstapt, ziet meteen dat hij in een speciale plek is beland. Een blik op de helderwitte counterline met ultrastrakke vormgeving en de klant snapt dat hier iets speciaals moet zijn uitgestald. Dat was natuurlijk de bedoeling: een passende presentatie voor de met verse en biologische grondstoffen bereide delicatessen.

Uiteraard kan de klant ter plekke op gepaste wijze van zijn aanschaf genieten. Een luxe, strak vormgegeven bank met lederlook, tegenover de counterline, draagt bij aan de sfeerbeleving en maakt het mogelijk op een gerieflijke manier van de lekkernijen te genieten.

De bank zit hoog tegen de muur, waardoor de zit net zo hoog is als de luxe barkrukken tegenover de bank. Hierdoor is de winkel gemakkelijk proper te houden. De klanten kunnen hun voeten laten rusten op het onderstel van strak vormgegeven ronde tafeltjes.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor delicatesse interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.metropolitandeli.nl
download: projectleaflet

terug
Patisserie De Rouw Metropolitan Charlots Delicatessen Chiqoorij culinaire boetiek De Ster Kaas en Culinair Banketbakkerij Sprietsma Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn