home > projecten > ambachtsmarkten / delicatesse: De Ster, Kaas & Culinair te Oirschot

De Ster, Kaas & Culinair — Delicatesse

Exclusief winkel interieur voor delicatessezaak in Noord-Brabant

Een concept uitgewerkt bij De Ster, Kaas & Culinair in het sfeervolle plaatsje Oirschot. Door te werken met materialen zoals opvallende en eigentijdse muurschilderingen, kroonluchters en donker eikenhout meubels is er een geheel eigen warme stijl ontstaan. Het interieur is kenmerkend voor deze winkel en haar ondernemer; toegankelijk, liefde voor het vak, warme sfeer en passend in de cultuur van het dorp Oirschot.

Eigentijdse uitstraling met functionele indeling

De Ster, Kaas & Culinair is gehuisvest in een prachtig wit hoekpand in hartje Oirschot. Een winkel met een vernieuwende en eigentijdse uitstraling. Geweldige sfeer met een prachtige functionele indeling. In het interieur ziet men de Brabantse bourgondische levenswijze terug; lekker eten, gezellig & sfeervol. Al met al een winkel waar je graag vertoeft.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor delicatesse interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

download: projectleaflet

terug
Patisserie De Rouw Metropolitan Charlots Delicatessen Chiqoorij culinaire boetiek De Ster Kaas en Culinair Banketbakkerij Sprietsma Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn