home > projecten > ambachtsmarkten / delicatesse: Chiqoorij culinaire boetiek in Etten-Leur

Chiqoorij culinaire boetiek in Etten-Leur — Delicatesse

Strakke lijnen en natuurlijke ingrediËnten

In een karakteristiek pand aan de Oude Bredaseweg in Etten-Leur ligt de Chiqoorij, culinaire boetiek en atelier. Onder één dak vinden klanten hier luxe patisserie, een traiteur en delicatessen. In het atelier vinden culinaire workshops plaats voor grote en kleine fijnproevers. Het bedrijf werkt uitsluitend met natuurlijke, verse producten, wat zij zelf omschrijven als 'nostalgie in een modern jasje'. Dat komt ook terug in het oude pand met de hippe inrichting. Redie tekende voor het ontwerp en de uitvoering ervan.

Mooie contrasten

De strakke toonbank in hoogglans wit is een echte blikvanger en contrasteert mooi met de totalstone op de wanden. Deze kunststof leisteen geeft een natuurlijk grof effect. Ook het antracietgrijs van de achterwand zorgt voor een mooi contrast, net als de rode accentkleuren uit het logo. De winkelruimte vormt een geheel met het atelier, dat opvalt door de bijzondere wandbekleding en de nissen.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor delicatesse interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.chiqoorij.nl
download: projectleaflet

terug
Patisserie De Rouw Metropolitan Charlots Delicatessen Chiqoorij culinaire boetiek De Ster Kaas en Culinair Banketbakkerij Sprietsma Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn