home > projecten > ambachtsmarkten / delicatesse: Charlots Delicatessen Hilvarenbeek

Charlots Delicatessen Hilvarenbeek — Delicatesse

maatwerk in een monument

Waar een klein pand in het hartje van Hilvarenbeek groot in kan zijn: delicatessen van uitstekende kwaliteit in een bijzondere entourage. Dat was ook precies waar het in Hilvarenbeek tot dan aan ontbrak. In een prachtig oud pand, eigendom van de pastorie en voormalig vvv-kantoor, ontwierp Redie een bijpassend interieur dat uitnodigt om te komen genieten.

Natuurlijke allure

Het pand had al veel allure met de oude boerenplavuizen, de schouw en de balken in het plafond. Strak en simpel waren de sleutelwoorden voor het interieur. De strakke witte counter met inbouw koeling doet in dit decor alle recht aan de tapas en salades, maar ook de versgebrande noten en chocola en de vleeswaren. Er is gekozen voor een eenlaags gekoelde presentatie. Al zijn de units voor de verschillende producten gescheiden, je ervaart het als een geheel.

De achterwand biedt ruimte aan twee grote kaaskasten met dikke massieve planken. Een hoekje met afbakoven trekt klanten met de geur van vers brood, en het trekt de blik dankzij sfeervolle witte facettegels.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor delicatesse interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.charlotsdelicatessen.nl
download: projectleaflet

terug
Patisserie De Rouw Metropolitan Charlots Delicatessen Chiqoorij culinaire boetiek De Ster Kaas en Culinair Banketbakkerij Sprietsma Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn