home > projecten > ambachtsmarkten / bakkerijen: Brood en banketbakkerij van Ravels te Bergen op Zoom

Brood en banketbakkerij van Ravels te Bergen op Zoom — Bakkerij

Moderne interieurbouw voor bakkerij in Noord Brabant

Een modern interieurconcept uitgewerkt bij Brood en Banketbakkerij van Ravels. Door te werken met materialen zoals glasvitrines, vaste houten vloeren, kasten in wit en zilver en plafondtegels met halogeen verlichting is er een moderne look ontstaan. Het moderne interieur is kenmerkend voor een bakkerij die brood en banket aanbiedt; overzichtelijk en een opvallende glas vitrine voor banket.  

Zelfbedieningsconcept

In deze moderne interieur bouw is een zelfbedieningsconcept verwerkt. Voor de vitrines zijn rieten manden aanwezig met aanbiedingen. Dit geeft de consument meerdere keuzemogelijkheden. Door een duidelijk overzichtelijk producten indeling is de kans op impulsaankopen groter. 

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor bakkers interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur. 

download: projectleaflet

terug
Bakkerij Van Ravels Paulissen Bakkerscafe Bakkerij Van Otten Almelo Bakkerij Korengoud Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp Bakkerij Schellens Tilbug Switch-me Bakkerij Schellens Van der Valk Switch-me Bakkerij De Reijsende Man Robert van Beckhoven

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn