home > projecten > ambachtsmarkten / bakkerijen: Paulissen bakkerijen te Stein

Paulissen bakkerijen te Stein — Bakkerij

Interieurbouw met strakke vormgeving in Limburg

Een moderne strakke vormgeving uitgewerkt bij Paulissen Bakkerijen met lunchroom. Door te werken met materialen zoals industriële vloeren, modern donkerbruin hout, glazen wanden en beige leren stoelen is er die strakke vormgeving. Het interieur is opvallend voor een bakkerij met lunchroom. Tegelijkertijd is de sfeer toegankelijk, laagdrempelig en passend in de omgeving van het dorp Stein, Limburg.

Interieur voor bakkerij met lunchroom

Een concept voor een bakkerij met meerdere functionaliteiten in één ruimte. Consumenten kunnen genieten van een kop koffie met een broodje. Bij de bakkerij bestellen bedrijven bijvoorbeeld de dagelijkse lunches. Alle functionaliteiten zijn verwerkt in de moderne winkel in Stein.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor bakker interieurs met lunch mogelijkheden in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur. 

website: www.bakkerijpaulissen.nl
download: projectleaflet

terug
Bakkerij Van Ravels Paulissen Bakkerscafe Bakkerij Van Otten Almelo Bakkerij Korengoud Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp Bakkerij Schellens Tilbug Switch-me Bakkerij Schellens Van der Valk Switch-me Bakkerij De Reijsende Man Robert van Beckhoven

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn