home > projecten > ambachtsmarkten / bakkerijen: Hagedoren, de echte bakker

Hagedoren, de echte bakker te Brunssum — bakkerij

Interieurbouw voor Echte Bakker in Limburg

Een modern ingericht interieur concept uitgewerkt voor Echte Bakker Hagedoren. Door te werken met materialen zoals glas, licht, witte en zilveren kleuraccenten is er die moderne look. Het stijlvolle interieur geeft kwaliteit en is overzichtelijk. Door  een opvallende glazen vlaai vitrine is de sfeer toegankelijk en past in de cultuur van het dorp Brunssum, Limburg.

Modern interieur concept

Het concept creëert bij deze Echte Bakker een duidelijk overzichtelijk producten indeling met veel vitrine mogelijkheden. Hagedoren is een moderne Echte Bakker met topkwaliteit. Het interieur geeft de mogelijkheid om deze exclusiviteit te tonen.      

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor bakkers interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.  

website: hagedoren.echtebakker.nl
download: projectleaflet

terug
Bakkerij Van Ravels Paulissen Bakkerscafe Bakkerij Van Otten Almelo Bakkerij Korengoud Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp Bakkerij Schellens Tilbug Switch-me Bakkerij Schellens Van der Valk Switch-me Bakkerij De Reijsende Man Robert van Beckhoven

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn