Werken bij

Voorwerker Productie

MAAK JIJ REDIE BETER?

Alles begint met een goed idee. Wat het ook is, Redie kan het bouwen. Simpel als het kan, intelligent als het moet. Zo maken wij interieurs beter.

Redie Interieurs realiseert als meer dan 40 jaar interieurprojecten op maat. Van unieke enkelvoudige projecten tot concepten en serieproducties. Ons team bestaat uit meer dan 40 ervaren branchespecialisten. Samen delen we dezelfde passie voor ons vak.
Ben jij handig (met hout) en vind je kwaliteit belangrijk? Wie weet zijn we dan wel op zoek naar jou!  


voorwerker productie


Jouw talenten

Iedereen in jouw omgeving is blij met jouw 2 rechterhanden. Je werkt nauwkeuring en levert graag goed werk af. Jij vindt een gezellige (werk)sfeer erg belangrijk en draagt daarin graag jouw steentje bij. Jij vindt jouw uitdaging in het samenwerken en in het overdragen van jouw kennis (op collega's en leerlingen). Graag maak jij onderdeel uit van een hecht en betrouwbaar team waarop Redie kan bouwen!

Jouw taken

Als Voorwerker Productie houd jij je bezig met het samenstellen en afmonteren van diverse meubelonderdelen. Je werkt daarbij veelal aan kleine series. Samen met je collega's zorg je voor een constante stroom van mooie producten. Werk om trots op te zijn!

Daarnaast ben jij binnen het team diegene die een oogje in het zeil houdt, die de kennis en vaardigheden van nieuwe collega’s bijschaaft en die er voor zorgt dat het teamgevoel bijdraagt aan de te behalen resultaten. Je regelt en organiseert, ben aanspreekpunt en spreekt aan als het nodig is.

Jouw kennis en ervaring

Bij voorkeur beschik je over ervaring in de Interieurbouw. Maar werk jij nu in de bouw en begint het "buiten werken door weer en wind" je een beetje op te breken? Of is je werk fysiek ondertussen wat zwaar aan het worden? Bij ons binnen is het lekker van temperatuur en werk je grotendeels aan je werkbank in plaats van in de meest onmogelijke houdingen. Kortom; wij kunnen jou, met jouw ervaring in de bouw prima inzetten!

Overtuig ons van jouw mogelijkheden en vaardigheden en wie weet kom je ons team binnenkort versterken.

Ons aanbod  

Wij bieden jou een afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf. Een team van leuke, gezellige en gedreven collega's staat al klaar om jou welkom te heten en wegwijs te maken binnen onze organisatie, zodat jij op een goede manier aan de slag kunt bij Redie.Onze arbeidsvoorwaarden zijn gekoppeld aan de cao Meubelindustrie. 

Vragen of direct solliciteren?
Maak gebruik van onderstaand formulier of mail je CV en motivatie naar hrm@redie.nl, maar gewoon even bellen kan ook, wij willen het je vooral niet moeilijk maken.

 

{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("field_26") }}
{{ errors.first("field_27") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv's van wervings- en selectiebureaus. Kandidaten voorstellen zonder uitnodiging wordt niet op prijs gesteld en worden door Redie niet in behandeling genomen. Ontvangen aanvragen zijn eigendom van Redie Interieurs. Wij stellen acquisitie niet op prijs.

 

Meer weten over werken bij Redie?