Werken bij

Operator CNC Machine

Maak jij redie beter?

Alles begin met een goed idee. Wat het ook is, Redie kan het bouwen. Simpel als het kan, intelligent als het moet. Zo maken wij interieurs beter.

Redie Interieurs realiseert al meer dan 40 jaar interieursprojecten op maat. Van unieke enkelvoudige projecten tot concepten en serieproducties. Ons team bestaat uit meer dan 40 ervaren branchespecialisten. Samen delen we dezelfde passie voor ons vak. Door de flinke groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een Operator voor onze CNC machine. Heb jij technisch inzicht, raak jij niet gestrest van een verantwoordelijkheidsgevoel en vind jij het leuk om te programmeren? Wie weet zijn wij dan wel op zoek naar jou!


operator cnc machine

Jouw talenten

Ben jij degene met technisch inzicht en oog voor detail? Ben jij handig met de computer en kan je overweg met Autocad? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Jij bent leergierig en wilt graag alles te weten komen over onze CNC machine, het programmeren en over onze producten. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel,
want samen met je collega’s van de Machinale afdeling ben jij er voor verantwoordelijk dat alle materialen tijdig gereed zijn. 

Jouw taken

Samen met Robert, onze vaste CNC man ga je aan de slag om de fijne kneepjes van het vak te leren. Robert schrijft onze programma’s, bedient onze CNC machine en werkt nauw samen met de collega’s van de Machinale afdeling. Je gaat met Robert mee lopen, taken van hem overnemen en je gaat je ook verdiepen in de overige werkzaamheden binnen de Machinale afdeling (zaagmachine en kantenverlijmer).
Samen met het team draag je een grote verantwoordelijkheid over onze machines, waarbij je zorg draagt voor het eerste onderhoud.

Jouw kennis en ervaring

Wij vinden het meest belangrijke dat jij affiniteit hebt met het vak, de werkzaamheden, dat jij overweg kan met Autocad en dat jij leergierig bent. De ervaring gaan wij jou wel bijbrengen.

Ons aanbod

Wij bieden jouw een afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf.
Een team van leuke, gezellige en gedreven collega’s staat al klaar om jou welkom te heten en wegwijs te maken binnen onze organisatie, zodat jij op een goede manier aan de slag kunt bij Redie.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn gekoppeld aan de cao Meubelindustrie.

 Vragen of direct solliciteren?

Maak gebruik van onderstaand formulier of mail je CV en motivatie  naar
hrm@redie.nlmaar gewoon even bellen kan ook, wij willen het je vooral niet moeilijk maken. 

{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("field_26") }}
{{ errors.first("field_27") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv's van wervings- en selectiebureaus. Kandidaten voorstellen zonder uitnodiging wordt niet op prijs gesteld en worden door Redie niet in behandeling genomen. Ontvangen aanvragen zijn eigendom van Redie Interieurs. Wij stellen acquisitie niet op prijs.
Meer weten over werken bij Redie?