Werken bij

Montagemedewerker Interieurbouw

Maak jij redie beter?

Alles begint met een goed idee. Wat het ook is, Redie kan het bouwen. Simpel als het kan, intelligent als het moet. Zo maken wij interieurs beter.

Redie Interieurs realiseert als meer dan 40 jaar interieurprojecten op maat. Van unieke enkelvoudige projecten tot concepten en serieproducties. Ons team bestaat uit meer dan 40 ervaren branchespecialisten. Samen delen we dezelfde passie voor ons vak.
Werk jij nu in de bouw, maar begint het "buiten werken door weer en wind" jou een beetje op te breken?En is je werk fysiek ondertussen wat zwaar aan het worden? Bij ons binnen is het lekker van temperatuur en werk je grotendeels aan je werkbank in plaats van in de meest onmogelijke houdingen.
Kortom; wij kunnen jou, met jouw ervaring in de bouw prima inzetten!


Montagemedewerker Interieurbouw

Wij maken echt hele gave dingen…
Maar onze projecten komen pas echt tot leven als ze geplaatst zijn bij de klant. Als alles tip top in orde is en de klant ‘het plaatje wat hij in zijn hoofd had’ live voor zich ziet en wij zijn verwachtingen hebben weten te overtreffen.

En om dat te kunnen realiseren, zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Als jij tenminste diegene bent die onze projecten op locatie bij de klant gaat monteren. Een mooie functie waarbij je jouw timmermansoog inzet, je technische inzicht van pas komt, maar ook jouw kwaliteit om op een goede manier met onze klanten te communiceren. En als er per ongeluk een keer wat mis gaat, dan schiet jij niet in de stress maar ga je op zoek naar een gepaste oplossing.

Hoe wij jou zouden omschrijven?

Je bent iemand met een enorm oog voor detail. Je wilt je werk graag 100% kloppend afleveren. Altijd op zoek naar ‘het perfecte plaatje’. Dat komt doordat jij denkt vanuit de klant: hoe jij het zou willen hebben als jij de klant zou zijn? Alleen het beste is goed genoeg. Je gaat niet voor minder.

Je werkt daarbij zorgvuldig en netjes, want een rommelige werkplek kan natuurlijk nooit het beste resultaat opleveren bij en voor de klant.

Binnen montage geldt dat je flexibel bent. De ene dag ben je op tijd klaar, de andere dag ga je net even wat langer door om de klus te klaren. Als je een keer in de file staat, geniet je gewoon even extra van de muziek op de radio, het hoort er soms nu eenmaal bij. En met onze ambities om verder te groeien geldt nu eenmaal dat niet al onze projecten ‘om de hoek zijn’. Onze montage-collega Wesley zat pas geleden ook bijna 2 weken in Berlijn bij een klant. En dat komt niet heel vaak voor (sommige projecten duren een dag, andere een paar dagen), maar als het zo is, dan ben jij diegene die daar ook voor gaat. Want wat is er mis met een weekendje Berlijn?

Wat houdt dat verder in?

Deze rol binnen onze organisatie, kent in ieder geval de volgende taken:

-         Laden en lossen van projecten;
-         Montage van onze projecten op de klantlocatie;
-         Communicatie met de klant;
-         Communicatie met de projectleider;
-         Restpunten, naleveringen en onderhoud;
-         (aanwezigheid bij) Opleveringen;
-         Creatieve oplossingen vinden voor uitdagingen in het werk;
-         Evaluatie van montage / projecten;

Om deze taken goed tot uitvoering te kunnen brengen heb jij het interieurbouw-diploma op zak of reeds ervaring in de montage van soortgelijke projecten.

Wat mag je van ons verwachten?

Uiteraard gaan we er voor zorgen dat je arbeidsvoorwaarden in lijn liggen met de rol die je uit gaat voeren binnen onze organisatie. Daarbij zijn diverse zaken al geregeld binnen onze CAO. Maar daarnaast vinden wij het belangrijk om jou te voorzien van:

-         Enthousiasme om samen met jou de organisatie verder te laten                   groeien en ontwikkelen.
-         Ondersteuning in het verder leren kennen van onze organisatie, de             werkzaamheden die we verrichten en onze klanten en projecten.
-         Een warm welkom binnen onze organisatie.

En nu dan?

Zie jij het zitten? Ben je warm gelopen voor deze functie binnen onze organisatie? Overtuig ons dan met jouw sollicitatie en wie weet drinken we binnenkort een bak koffie met elkaar!

Je sollicitatie kun je sturen naar hrm@redie.nl en voor verdere informatie kun je bellen met Ilse Quinten op telefoonnummer 06-51451521.

 Direct solliciteren?

Maak gebruik van onderstaand formulier of mail je CV en motivatie  naar
hrm@redie.nl, maar gewoon even bellen kan ook, wij willen het je vooral niet moeilijk maken. 

{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("field_26") }}
{{ errors.first("field_27") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv's van wervings- en selectiebureaus. Kandidaten voorstellen zonder uitnodiging wordt niet op prijs gesteld en worden door Redie niet in behandeling genomen. Ontvangen aanvragen zijn eigendom van Redie Interieurs. Wij stellen acquisitie niet op prijs.
Meer weten over werken bij Redie?