Werken bij

Meubelmaker

MAAK JIJ REDIE BETER?

Alles begint met een goed idee. Wat het ook is, Redie kan het bouwen. Simpel als het kan, intelligent als het moet. Zo maken wij interieurs beter.

Redie Interieurs realiseert als meer dan 40 jaar interieurprojecten op maat. Van unieke enkelvoudige projecten tot concepten en serieproducties. Ons team bestaat uit meer dan 40 ervaren branchespecialisten. Samen delen we dezelfde passie voor ons vak.
Ben jij handig (met hout) en vind je kwaliteit belangrijk? Wie weet zijn we dan wel op zoek naar jou!  


Meubelmaker


Jouw talenten

Iedereen in jouw omgeving is blij met jouw 2 rechterhanden. Je werkt nauwkeuring en levert graag goed werk af. Je doet het liever goed dan heel erg snel. Jij vindt een gezellige (werk)sfeer erg belangrijk en draagt daarin graag jouw steentje bij. Graag maak jij onderdeel uit van een hecht en betrouwbaar team waarop Redie kan bouwen!

Jouw taken

Als Meubelmaker houd jij je bezig met het samenstellen en afmonteren van diverse meubelonderdelen. Je werkt aan kleine series, zowel met je handen als met een machine. Samen met je collega's zorg je voor een constante stroom van mooie producten. Werk om trots op te zijn!

Jouw kennis en ervaring

Heb jij nog geen ervaring met onze specifieke werkzaamheden? Geen probleem, zolang jij maar affiniteit hebt met hout en techniek. Wij leren jou de fijne kneepjes van het vak!

Werk jij nu in de bouw, maar begint het "buiten werken door weer en wind" je een beetje op te breken? En is je werk fysiek ondertussen wat zwaar aan het worden? Bij ons binnen is het lekker van temperatuur en werk je grotendeels aan je werkbank in plaats van in de meest onmogelijke houdingen. Kortom; wij kunnen jou, met jouw ervaring in de bouw prima inzetten!

Kom je niet uit de bouw, maar heb je wel de nodige praktische ervaring? En wil jij wat meer balans tussen werk en privé? Ook dan kan deze functie jou zomaar op het lijf geschreven zijn. De (werk)druk is beperkt, overwerken is eigenlijk niet nodig, maar jij blijft wel werken aan mooie producten. Wat wil je nog meer?

Wij zoeken dus niet een nieuwe collega met een vastomlijnde (werk)achtergrond. Jij kunt nu in een hele andere branche of functie werkzaam zijn en toch bijdragen in de groei van onze organisatie. 

Overtuig ons van jouw mogelijkheden en vaardigheden en wie weet kom je ons team binnenkort versterken.

Ons aanbod  

  • Wij bieden jou een afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf. 
  • Een team van leuke, gezellige en gedreven collega's staat al klaar om jou welkom te heten en wegwijs te maken binnen onze organisatie, zodat jij op een goede manier aan de slag kunt bij Redie.
  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn gekoppeld aan de cao Meubelindustrie. 


Vragen of direct solliciteren?
Maak gebruik van onderstaand formulier of mail je CV en motivatie naar hrm@redie.nl, maar gewoon even bellen kan ook, wij willen het je vooral niet moeilijk maken. 
 

{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("field_26") }}
{{ errors.first("field_27") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv's van wervings- en selectiebureaus. Kandidaten voorstellen zonder uitnodiging wordt niet op prijs gesteld en worden door Redie niet in behandeling genomen. Ontvangen aanvragen zijn eigendom van Redie Interieurs. Wij stellen acquisitie niet op prijs.